Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .
We doen ons uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Ook bij onze klantendienst kan een reactie op jouw vraag langer duren dan normaal. Alvast bedankt voor uw begrip hiervoor. 

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Muggenlamp slaapkamer Insect Stop

 54,50
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 52,87  51,78
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Muggen bestrijden op slaapkamer met UV

  • Lamp voor het bestrijden van muggen en vliegen op de slaapkamer
  • Heeft een drievoudige lokfunctie: UV licht, warmte en CO2
  • Deze muggenlamp werkt bovendien luchtzuiverend

Muggenlamp voor gebruik in slaapkamer

BSI Insect Stop is de beste muggenlamp om te gebruiken in de slaapkamer. Deze lamp gaat niet alleen muggen en vliegen bestrijden zodat je rustig kan slapen, maar gaat terwijl ook de lucht zuiveren. Dankzij de afneembare opvangbak, waar de muggen geluidsarm worden ingezogen, kan je de dode muggen en vliegen eenvoudig en netjes verwijderen. De Insect Stop muggenlamp heeft een 3-voudige functie waardoor muggen en vliegen snel tegen de lamp lopen!
 
  • UV lamp: Vliegen worden aangetrokken door een fluorescerende UVA-lamp. Dit UV licht zorgt met een bepaalde straling ook voor een aantrekkingskracht naar muggen toe.
  • Warmte om muggen te bestrijden: De muggenlamp geeft ook een subtiele warmte af. Muggen kunnen goed temperatuursverschillen opvangen en gebruiken deze gave normaal voor het vinden van "prooi". Zo lokt de lamp muggen die vervolgens subtiel naar beneden worden gezogen waar ze vast komen te zitten.
  • Kleine dosis CO2: De Insect Stop muggenlamp imiteert de CO2 uitstoot van een mens waar muggen op af komen. Ter compensatie van de kleine (en ongevaarlijke) dosis CO2 gaat deze lamp de gehele kamer zuiveren om je slaapkamer gezond te houden.

"Laat je nachtrust niet langer verstoren door vervelende muggen en vliegen. Gebruik de Insect Stop muggenlamp en blijf gespaard van akelig gezoem of jeukende muggenbeten. Iedereen verdient namelijk een goede nachtrust!"
 
Contact