Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Pootaardappelen Mona Lisa 2,5kg

 9,19
Aantal 2-3     4+    
Stuksprijs 8,91  8,73
Aantal Niet op voorraad

Pootaardappel Mona Lisa kopen 

  • Halfvroege aardappel met grote opbrengst
  • Groot ovalen aardappel met regelmatige vorm
  • Vastkokend met geel vruchtvlees
  • Mona Lisa kan tot 5 maanden lang bewaard worden
  • Dit pootgoed is goed bestand tegen langdurige droogte

Mona Lisa plantgoed voor grote opbrengst

Pootaardappel Mona Lisa is de ideale aardappel wanneer je zeker wilt zijn van een grote opbrengst. Dit aardappelras is goed bestand tegen droogte en is amper stootblauw gevoelig. Met een bewaarbaarheid tot 5 maanden is dit één van de betere bewaaraardappelen. Dit pootgoed verkiest een zanderige of een vruchtbare bodem om een extreem grote oogst te verkrijgen.

Pootgoed Mona Lisa in de keuken

Ben je op zoek naar een veelzijdige aardappel? Dan is Mona Lisa de aardappel die je zoekt! Het is een vastkokend ras en geschikt om te bakken, koken of te verwerken tot lekkere frieten. Welk gerecht je ook wilt maken, met dit pootgoed kun je dus verschillende heerlijke gerechten op je bord toveren!

 
​​​​​​​​​Formaat Mona Lisa plantaardappelen: 28/35

Gecertificeerd pootgoed: Al ons aardappelpootgoed is voorzien van de wettelijk verplichte EU/plantenpaspoort of NAK certificering.
Dit bied je de zekerheid dat de partij bemonsterd werd, raszuiver en gezond is. Het pootgoed is vrij van quarantaine-organismen en voldoet aan de strengste fytosanitaire eisen. 

Uitlevering pootgoed: Aardappelpootgoed wordt uitgeleverd begin/midden februari (mits geen vriesweer). opgelet : indien u een combinatie maakt met andere artikelen van onze shop, dan worden deze samen verstuurd. Wenst u de andere artikelen eerder te ontvangen, dan dient U dit als aparte bestelling te doen.

 
Contact