Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Evergreen 2 in 1 Anti-mos + Gazonmest 75m

 20,45
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 19,84  19,43
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Evergreen gazon 2 in 1 anti-mos 75m²

  • Voedt het gazon zodat deze een mooi groene kleur krijgt
  • Bestrijdt snel en radicaal al het mo sin je gazon
  • Deze gazonmeststof stuift niet

Asef Evergreen Anti-mos + Gazonmeststof

Bestrijdt het mos in uw gazon terwijl de hergroei van het gras wordt bevorderd. Het mos wordt zwart en sterft af.Doordat het gras gevoed wordt zodat de plekken waar mos stond, spoedig weer dichtgroeien. Deze korrels zijn bovendien makkelijk strooibaar zodat het makkelijk wordt om uw gazon mosvrij te krijgen.
 

Wanneer deze gazonmeststof toepassen?

  • Eender welk moment tussen februari-mei en/of tussen augustus-oktober, op een licht vochtige grasmat bij zacht windvrij weer.
  • Niet toepassen bij droogte of bij volle zon, evenmin vlak voor een regenbui of als de grond bevroren is.
  • Niet toepassen op gazons jonger dan 1 jaar.
 

Hoeveel Evergreen gazonmest heb ik nodig?

De dosis bedraagt 70 gram per m². De vermelde dosis is een jaarlijks maximum en kan in verschillende beurten worden aangebracht, bv. 35g/m² een eerste keer en in het vroege najaar opnieuw 35g/m².

Dosis: 70 g/m²
Samenstelling: NK 14-5 en 14% ijzersulfaat tegen mol (watervrij)
Toelatingsnummer: 7741 G/B


Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

 

Advies betreffende Asef gazonmeststof

Maaien: Voor optimaal resultaat het gras maaien 3 à 4 dagen voor de bemesting. Opnieuw maaien kan vanaf de derde dag na toepassing.
Besproeien: Als het binnen de 48u na toepassing niet heeft geregend het gazon besproeien voor een goede opname van het product tegen mos in je gazon.
Vlekken: Het gazon mag opnieuw betreden worden nadat het geregend heeft of er gesproeid is. De ijzersulfaat in deze gazonmest tegen mos kan roestplekken op tegels, beton, (natuur)stenen en zelfs kleding veroorzaken. Resten ervan kunnen aan schoenen of poten van huisdieren blijven kleven. Mochten er ondanks de nodige voorzorgen toch nog roestvlekken ontstaan, gebruik dan een roestvlkekkenverwijderaar.
Verticuteren: Het afgestorven mos kan na 2 weken verwijderd worden tijdens het verticuteren. Deze actie brengt opnieuw luchttot bij de wortels en gaat vervilting bijd e grasmat tegen.
Betreden: Het betreden van het behandelde gazon moet vermeden worden gedurende  een minimumperiode van 24u na behandeling.
Contact