Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .
We doen ons uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Ook bij onze klantendienst kan een reactie op jouw vraag langer duren dan normaal. Alvast bedankt voor uw begrip hiervoor. 

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Mosskade® Concentraat tegen groene aanslag en mos 5L

 89,00
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 86,33  84,55
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Mosskade® Groene aanslag en levermos bestrijden 5L

  • Mosskade is een krachtig concentraat die breed inzetbaar is
  • Bestrijden van mos en levermos tussen gras, op oprit, etc.
  • Verwijderen van groene aanslag op tegels, bomen, klinkers, etc.

Mos bestrijden en groene aanslag verwijderen. Groene aanslag verwijderaar en mosbestrijder

MossKade is een nieuw product voor de bestrijding van mossen en het verwijderen van groene aanslag. Mosskade is veilig voor planten en dieren omdat het geen chemische stoffen bevat maar is opgebouwd uit plantaardige bestanddelen. Dit is een contactmiddel en dus zal je de mossen en de groene aanslag goed moeten bespuiten ook tussen sierplanten, gazon etc. Voor alle zekerheid is het raadzaam een proefbespuiting uit te voeren. Deze verpakking bevat 5L MossKade en is goed voor 500-600m˛.


Levermos bestrijden

Levermossen zijn bladmossen die geen vatenstelsel of wortelstelsel hebben zoals andere planten. Deze verschillen zorgen ervoor dat je met MossKade wel levermos, overige mossen en algen kan bestrijden, maar de planten spaart. Bespuit het mos goed en veeg eventueel na het spuiten de Mosskade lichtjes uit. Zo zal je zowel tegen levermos als gewoon mos het beste resultaat boeken!


Groene aanslag verwijderen met MossKade

MossKade kan efficiënt groene aanslag verwijderen op tegels, klinkers, hout, beton,... Doordat dit een natuurlijk product is kan Mosskade aangrenzend aan het oppervlaktewater gebruikt worden. Deze is veilig voor mens en dier. Om groene aanslag te verwijderen op tegels, terras, etc. ga je zo tewerk:
  1. Spuit de Mosskade (verdunt in water: 1l op 7l water) op de oppervlakte (tegels, beton, hout,...) waar groene aanslag te vinden is. Zorg ervoor dat de groene aanslag goed geraakt wordt.
  2. Veeg vervolgens lichtjes uit voor het beste resultaat
  3. Ook op houten tuinmeubels kan het groene aanslag verwijderen zonder problemen. Na bespuiting zacht uitvegen met een handborstel voor een verbluffend resultaat.

Groene aanslag op bomen verwijderen

Doordat Mosskade geen planten of bomen beschadigd kan je dit product ook gebruiken om groene aanslag op bomen, stammen, takken, etc. te verwijderen. Bespuit de groene aanslag goed en na enige tijd is de groene aanslag verdwenen!
Contact