Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

BSI Multi-Muizenval

 11,95
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

BSI Diervriendelijke muizenval 

  • Doeltreffend
  • Gemakkelijk en veilig in gebruik
  • Vangt tot 10 muizen zonder ze te doden

Multi-Muizenval BSI

De val heeft twee verschillende ingangen. Via een loopgang met een kantelmechanisme worden de muizen op een diervriendelijke manier gevangen en door de handige transparante bovenzijde zie je of de muizen in de val zitten. Bovendien heeft de val ventilatie-openingen om stress bij de gevangen muizen te verminderen. Door zijn stevige uitvoering heeft de val een lange levensduur. 

Hoe te gebruiken?

De muizenval is zowel geschikt voor binnen als buiten. Wanneer je de val binnen gebruikt, plaats je hem het best zo dicht mogelijk langs een muur met de opening net naast de muur. Muizen verplaatsen zich namelijk rakelings langs de muren dus dit zorgt ervoor dat de pakkans groter is. Wanneer je hem buiten gebruikt, plaats je hem het best op een beschutte plaats waar de muizen opgemerkt zijn. Het toevoegen van lokaas verhoogt de effectiviteit van de val, zeker wanneer je hem buiten gebruikt. Controleer de val regelmatig zodat je de muizen op tijd kan bervijden op en andere plaats.
Contact