Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .
We doen ons uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Ook bij onze klantendienst kan een reactie op jouw vraag langer duren dan normaal. Alvast bedankt voor uw begrip hiervoor. 

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

KB Home Defense Muizenval

 7,45
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 7,23  7,08
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

KB Home Defense muizenval

  • Veilig voor kinderen en huisdieren
  • Geschikt voor leefruimtes
  • Muis wordt gedood in de val

Kb muizenval

Met de KB Home Defense muizenval wordt de muis gedood in de val waardoor je de val gewoon kan weg gooien in de vuilnisbak, zonder enige visueel of manueel contact met het dode knaagdier. Dit maakt de val  veilig voor huisdieren en kinderen en dus ook geschikt voor leefruimtes. 

Hoe de val gebruiken?

Schroef de veiligheidsdop aan de onderkant van de val los,  plaats een lokaas en schroef vervolgens weer dicht. Activeer de val door aan de toegangsbuis te trekken tot u een 'klik' hoort. Plaats de val vervolgens met de toegangsbuis naar de muur of wand toe. Als de toegangsbuis terug in het rode gedeelte zit, wilt het zeggen dat er een muis in de val zit. Wanneer dit het geval is, werp dan de val in de vuilnisbak. 
 
Contact