Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .
We doen ons uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Ook bij onze klantendienst kan een reactie op jouw vraag langer duren dan normaal. Alvast bedankt voor uw begrip hiervoor. 

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Compo Super Slugran Regenbestendige Slakkenkorrels 800g + 25%

 13,55
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 13,14  12,87
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Slakkenkorrels in strooidoos

  • Voor het bestrijden van slakken in bloemen, fruit en groenten
  • Bruikbaar zowel in openlucht als onder glas
  • Deze slakkenkorrel is regenbestendig en schimmelt niet

Compo Super Slugran: Regenbestendige slakkenkorrels

COMPO Slugran RB is een minikorrel voor de bestrijding van diverse slakken in groenten, fruit en bloemen (zowel in open lucht als onder glas). Het product is regenbestendig en beschimmelt niet. Bovendien zit het product verpakt in een strooidoos met kindveilige sluiting.

Hoe  slakkenkorrels gebruiken?
Je strooit de korrels best preventief om beschadiging aan jonge planten te voorkomen. Dit betekent concreet bij de opkomst van zaailingen, bij het uitplanten of bij planten die erg geliefd zijn door slakken zoals hosta's, asters, sla...

Je kan de korrels natuurlijk ook curatief strooien zodra de eerste schade wordt vastgesteld.
 

Dosering: Strooi 50 tot 75 korrels per m². Houd rekening met een afstand van 11 tot 14 cm tussen de korrels. Bij sterke aantasting of bij regenachtig weer pas je best de hoogste dosering toe.

De korrels moet je rond de te beschermen planten strooien zodat er geen vrije toegangswegen zijn voor de slakken. Vorm geen hoopjes maar zorg ervoor dat de korrels gelijkmatig worden uitgestrooid tussen de planten. Vermijd dat de korrels aan de bladeren van de eetbare gewassen blijven kleven. Dit kan gebeuren wanneer je van bovenuit strooit. De korrels mogen de bladeren raken, maar we raden je aan om de planten na de oogst grondig te wassen.
 

Toepassingsperiode slakkenkorrels:
COMPO Slugran RB kan gestrooid worden van april tot november bij temperaturen vanaf 7°C. Bij vochtig weer controleer je na enkele dagen best regelmatig of er nog voldoende korrels zijn en strooi je bij indien je een nieuwe aantasting uit aanpalende perfecelen wilt vermijden.

Toelatingsnummer: 10325 G/B


Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
Formulering Lokmiddel in korrelvorm Actieve stof 2,5% metaldehyde Erkenningsnummer 9240G/B
Contact