Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .
We doen ons uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Ook bij onze klantendienst kan een reactie op jouw vraag langer duren dan normaal. Alvast bedankt voor uw begrip hiervoor. 

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Grote beschermhoes voor planten en olijfboom 200x300cm

 27,85
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 27,02  26,46
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Winterhoes voor planten en bomen

  • Grote beschermhoes dat licht, lucht en vocht doorlaat
  • Beschermd je planten en bomen tegen vorst
  • Voorzien van zowel rits als trekkoorden 
  • Stimuleerd groei en ontwikkeling van planten tijdens de winter
  • Deze winterhoes is ideaal voor o.a. olijfboom, vijgenboom en grote planten

Olijfboom en grote planten beschermen tegen vorst

Met deze grote beschermhoes (d200cm, h300cm) kan je snel en makkelijk je olijfboom of andere wintergevoelige planten bechermen tegen de vorst. Het winterhoes is voorzien van een rits zodat het maar enkele seconden duurt om je grote plant of boom ermee te bedekken. Doordat deze zowel trekkoorden onderaan als bovenaan heeft kan je de totale oppervlakte goed afdekken zodat vorst geen enkele kans maakt!

Deze beschermhoes is dik genoeg voor het stoppen van ijzige wind en harde vorst, maar laat desondanks goed lucht, vocht en licht door. Hierdoor kan je olijfboom (of andere plant) zich ook tijdens de wintermaanden verder ontwikkelen en wordt de kans op schimmels beperkt tot een minimum. Als je ook de pot waarin je plant staat wenst te beschermen tegen vorst kan je ook een stijlvolle pottenhoes met noppenfolie aanbrengen. Zo voorkom je dat de wortels schade hebben tijdens de wintermaanden.
Contact