Meer dan 2000 tuinartikelen
Beste prijs & Kwaliteit

Thuislevering - Bestel 24/7
Snelle levering uit voorraad

Veilig betalen via SSL
Beveiligde verbinding

Klantenservice
Helpdesk met productkennis

Brandhout

Wil je ovengedroogd brandhout kopen? Dan ben je in ons online-tuincentrum aan het juiste adres. We hebben verschillende soorten brandhout beschikbaar die netjes per box aan huis wordt geleverd (transport = gratis in heel België). Ons brandhout is ovengedroogd en vervolgens binnen gestockeerd. Zo heeft het een zeer laag vochtgehalte waardoor je het onmiddellijk kan gebruiken!


Waarom kiezen voor ovengedroogd brandhout

Het drogen van brandhout in ovens heeft vele voordelen. Met deze nieuwere techniek bekom je mooi brandhout dat nog steeds zijn typische geur heeft, maar vrij is van mos, ongedierte en schimmels. Zoals eerder vermeld heeft het ook een zeer laag vochtgehalte (lager dan 20%) waardoor je onmiddellijk van een lekker warm vuur kan genieten. Het drogen gebeurd d.m.v. hete lucht in speciaal ontworpen droogkamers. Het volledige proces neemt meerdere dagen in beslag waarna het brandhout nog lange tijd bewaard wordt.


Brandhout kopen online

 1. Kies het gewenste brandhout per box (eik of berk)
 2. Vul je gegevens in en plaats je bestelling
 3. Het brandhout wordt vervolgens spoedig en gratis geleverd in gans België !

Brandhout berk: Berkenhout heeft een mooie witte schors en zorgt voor een schone verbranding zonder veel vervuiling. Zeer goed om een gezellige warmte te creëren! Beschikbaar in houtblokken van 25cm (box 1,8m³) of 30cm (box 2m³).

Brandhout Eik: Eikenhout is een houtsoort met een trage verbranding, weinig rook en een aangename warmte. Wanneer het eikenhout een laag vochtpercentage heeft heb je prachtige levendige vlammen die mooi knetteren! Beschikbaar in houtblokken van 30cm (box 2m³).
 • Brandhout Berk kopen 25cm ovendroog per 1,8m

  258,38
  Aantal Koop nu
 • Brandhout Berk ovendroog 30cm bestellen per 2m

  287,09
  Aantal Koop nu
 • Brandhout Eik 30cm ovengedroogd kopen per 2m

  291,96
  Aantal Koop nu
 • Keter Firewood Houtopslag

  149,95
  Aantal Koop nu