Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Bloedluis bestrijden bij kippen met Insectosec 2kg

 32,15
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 31,19  30,54
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Insectosec poeder tegen bloedluis, zilvervisjes en vlooien 2kg

  • Insectosec biocide voor de bestrijding van o.a. bloedluis, zilvervisjes en vlooien
  • Ideaal voor gebruik tegen bloedluis in kippenhok
  • Geschikt voor professioneel en niet-professioneel gebruik

Insecticidepoeder Insectosec: Bloedluis bestrijden bij kippen

Insectosec ® is een biocide met insectenverdelgende en mijtendodende eigenschappen, om te gebruiken in pluimveekwekerijen en andere gebouwen waar dieren gekweekt worden, in de huishoudelijke omgeving en in de sector van de verwerking van grondstoffen zoals bakkerijen of molens. Insectosect kan gebruikt worden voor de bestrijding van o.a. bloedluizen (Dermanyssus gallinae), kattenvlooien (Ctenocephalides felis), schadelijke dieren zoals mieren (Lasius niger) en zilvervisjes (Lepisma saccharina). Wordt voornamelijk ingezet tegen bloedluis in kippenhokken.

InsectoSec bestaat uit diatomeeënaarde afkomstig uit groeven met microscopische fossiele zeealgen. De insectenverdelgende werking is zuiver mechanisch en gebeurt door absorptie van lipiden en de afschuring van de buitenkant van de schadelijke insecten Hierdoor ontstaat er een inwendige uitdroging bij de bloedluis, zilvervisjes, enz. De insecten, larven en ei sterven af vanaf de 3e dag na toepassing. Schadelijke insecten kunnen geen weerstand opbouwen tegen Insectosec waardoor dit bestrijdingsmiddel doeltreffend blijft, zelf na meerdere toepassingen.

Dosering en gebruik: 30-50 g/m² aanbrengen in de zones die geregeld door de insecten bezocht worden: randen van ramen, onder deuren, achter wandkasten, in barsten, onder gootstenen, badkuipen, plinten en de hele omgeving van huisdieren (stro, mand, kooi,...). 
Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.


Bloedluis bestrijden bij kippen in kippenhok of bij vogels in kooien

Bij vogels in kooien dien je 30 g/m² Insectosec te verspreiden. In volières of kippenhokken 50g/m². Het poeder verspreiden in alle mogelijke kieren en spleten en dit 3 maal herhalen met een tussentijd van 8 dagen.

Samenstelling Protecta InsectoSec poeder tegen bloedluis: Diatomeeënaarde (amorf siliciumdioxide 88g/100g)
 
Contact