Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Graszaad Barenbrug Low Maintenance speelgazon 10Kg

 125,00
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 121,25  118,75
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Barenbrug Low Maintenance: Speelgazon graszaad 10kg

  • Low maintenance: Traaggroeiend speel -en siergazon graszaad
  • Heeft minder maaibeurten en bemesting nodig dan ander gras
  • Duurzaam, economisch en minder maaiafval
  • Lage onderhoudskosten en tijdsbesparend
  • Grasmengsel is ideaal voor openbaar groen

Low maintenance graszaad: Traaggroeiend speelgazon 300m²

Barenbrug Low Maintenance is het toonbeeld van een duurzaam en economisch graszaadmengsel. Het gras gaat zeer spaarzaam om met de benodigde bronnen (meststoffen) om tot een mooi gazon te komen, zonder in te leveren op kwaliteit. Deze eigenschap heeft Low Maintenance het Green Earth kwaliteitslabel opgeleverd. Doordat Low Maintenance graszaad spaarzaam omgaat met de benodigde bronnen, worden ook de onderhoudskosten aanzienlijk verlaagd. Het gevolg is een een prachtig gazon dat tegelijkertijd weinig onderhoud nodig heeft. Ideaal grasmengsel voor openbaar groen, eco tuinen en publieke tuinen!

Minder maaibeurten, minder maaiafval: Eenmaal gevestigd groeit Low Maintenance gras erg traag. Hierdoor hoeft het minder vaak gemaaid te worden en neemt ook de hoeveelheid maaiafval aanzienlijk af. De eigenschap "minder maaibeurten, minder maaiafval" draagt eveneens bij aan een aanzienlijke verlaging van de onderhoudskosten.

Minder bemesting nodig: Dit graszaad heeft een lage meststofbehoefte, waardoor het minder belastend is voor het milieu. Daarnaast draagt deze eigenschap eveneens bij aan een vermindering van de onderhoudskosten.

Conclusie: Barenbrug Low Maintenance graszaadmengsel is uiterst geschikt voor Openbaar groen.  In het huidige tijdperk waarin gemeenten steeds vaker duurzaam willen inkopen is Low Maintenance een uiterst geschikte keuze. Het gaat op een duurzame en economische manier om met middelen, waardoor zowel onderhoudskosten als de belasting op het milieu tot een minimum worden beperkt.

Low Maintenance - productfiche

Barenbrug Low Maintenance grasmengsel bevat:
  • 50% Fakkelgras - omhuld
  • 10% Engels raaigras fijnbladig
  • 10% Veldbreemgras
  • 30% Roodzwenk gewoon


Low maintenance graszaad: Grasmengsel voor openbaar groen

Contact