Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Ecostyle Educatief Bijenhotel

 30,65
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Ecostyle Educatief bijenhotel met kijkkast

  • Dit bijenhotel dient als schuilplaats voor solitaire bijen
  • Bevat leerrijke brochure: "Bijvriendelijk tuinieren"
  • Open- en hersluitbare kijkkast om de larven van dichtbij te kunnen observeren

Ecostyle Bijenhotel: Bijen naar je tuin lokken

Dit bijenhotel is ideaal wanneer je het leven van solitaire bijen van heel dichtbij wil kunnen opvolgen. Dit insectenhotel heeft gaatjes van diverse groottes om zo verschillende soorten solitaire bijen aan te trekken. De bijenlarven die er zullen verblijven kunnen tijdens hun groeiproces geobserveerd worden. Bovendien zit er bij dit insectenhotel ook een leerrijke brochure "Bijvriendelijk tuinieren" met interessante tips voor jong en oud!
 

Waarom een bijenhotel kopen?

Het natuurlijke leefgebied van de bij wordt steeds vaker aangetast, onder andere door het verdwijnen van plantensoorten en onvoldoende schuil- en nestelplaatsen. Verschillende bijensoorten worden zelfs met uitsterven bedreigd. Het Educatief Bijenhotel biedt verschillende wilde bijen in de zomer een nestel- en rustplaats en in de koude maanden een geschikt winterkwartier. Met het Educatief Bijenhotel draagt u bij aan de verhoging van de biodiversiteit in uw omgeving. Bijen en hun larven voeden zich met stuifmeel en nectar die ze uit bloemen uit de omgeving halen. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor veel verschillende inheemse bloemen gedurende het gehele tuinseizoen. Zo draagt u bij aan een biologisch evenwicht in uw eigen tuin.

 

Bijenhotel afmetingen en gewicht

Dit bijenhotel heeft een hoogte van 36cm, een breedte van 25,5cm en een lengte van 15cm. Het gwicht ligt dicht bij de 3 Kg.

Contact