Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

DCM Vital Green gazonmest met magnesium en ijzer 10kg

 26,60
Aantal 2+    
Stuksprijs 25,80
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

DCM Vital Green professionele gazonmeststof 250m²

  • Langwerkende gazonmest verrijkt met ijzer en magnesium
  • Zorgt snel voor een prachtig groene kleur
  • Rijk aan kalium voor sterke grasmat die bestand is tegen droogte

Vital Green gazonmeststof wordt ook gebruikt op sportvelden!

Gazon bemesten voor en na droogte met Vital Green 10kg

Vital Green gazonmest van DCM is een professionele meststof die het  gazon beter bestand maakt tegen betreding en langdurige droogte. Hierdoor is deze meststof uiterst geschikt voor gebruik op sportvelden en zandgronden. Vital Green bevat een hoge hoeveelheid stikstof en kalium verrijkt met ijzer en magnesium. Dit zorgt voor een diepgroene en ijzersterk gazon voor een langere periode! Je kan deze meststof ook toepassen na een lange droogte om je gras snel te herstellen.

Formule: NPK 13-3-8 + 3 MgO + Fe
Dosis: 03 - 0,5kg / 10m²
Wanneer gazon bemesten:
1ste bemesting februari - mei
2e bemesting juni - september

Dat een bemesting met DCM Vital Green gazon een prachtig resultaat oplevert, is al veelvuldig getest en bewezen. De professionele formule van deze gazonmeststof wordt namelijk ook gebruikt door greenkeepers op golfterreinen en terreinverzorgers van voetbalvelden maar ook tuinaanleggers zijn enorm tevreden van het prachtige resultaat. Door de unieke minigran technologie bevat elk meststof korreltje exact dezelfde samenstelling. Deze kleine stof-arme korreltjes zijn gemakkelijk homogeen te verspreiden en vallen diep in de grasmat voor een egale groei en een perfect gazon! 


Gazon herstellen na droogte met Vital Green van DCM

DCM Vital green gazonmest is ook ideaal voor in de zomer. Het gehalte aan kalium zorgt voor een sterk en dicht gazon dat goed bestand is tegen betreding en droogte. Een bemesting na een droogteperiode zal het gazon ook snel opnieuw dicht laten groeien.

Contact