Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Ecostyle Gazonmeststof Gazon ECO+ 35mē

 12,50
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 12,13  11,88
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Gazonmeststof Gazon ECO+ van Ecostyle 3,5kg

  • Organische gazonmeststof verrijkt met protozoa en mycorrhizae
  • Zorgt voor een sterk en diepgroen gazon
  • Gazon ECO+ zorgt voor minder kans op ziekten, onkruid en mos

Natuurlijke gazonmeststof met Mycorrhizae en Protozoa 35m²

Gazon ECO+ is een organische gazonmeststof (N-P-K 7-3-4) verrijkt met protozoa en mycorrhizae. Deze gazonmest zorgt voor een indirecte werking tegen mos, voor een sterk diepgroen gazon en voor minder kans op ziekten en onkruid.

Wat is protozoa? In het kort zijn protozoa ééncellige micro-organismen die overal op aarde voorkomen, ook in de bodem. Sinds kort is aangetoont dat deze organismen goed samengaan met organische meststoffen. Dit omdat de protozoa er voor zorgen dat de voedingsstoffen uit deze meststof sneller beschikbaar zijn voor het gazon. Bovendien werkt de meststof hierdoor zelfs onder koude omstandigheden (>5°C).

En mycorrhizae? Dit is een positieve schimmel die ervoor gaat zorgen dat de kiemworteling van het gras gestimuleerd wordt en dat de voedingsstoffen van deze gazonmest makkelijker door het gazon kan worden opgenomen.

Deze ecologische gazonmeststof is ideaal om na de winter, in het voorjaar of in de zomer toe te passen om zo je gazon een Boost te geven!
Contact