Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Ecostyle Magnesium meststof 1kg

 5,80
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 5,63  5,51
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Magnesiummeststof: Magnesium voor planten 1kg

  • Natuurlijke magnesiummest voor diepgroene bladeren
  • Rijk aan magnesium en aan zwavel voor planten
  • Versterkt de plant en herstel bruinverkleuring van bladeren
  • Ideaal voor buxus, kamerplanten, groenten, etc.
  • Lost onmiddelijk op na begieten voor een snelle opname

Ecostyle Magnesium meststof: Snel terug een groene kleur!

Ecostyle Magnesium tegen bruine bladeren bij planten 20m²

Ecostyle Magnesiummeststof is een 100% natuurlijke meststof die een hoog gehalte aan magnesium en zwavel bevat voor planten. Deze meststof zorgt voor een betere structuur en vruchtbaarheid van de bodem en herstelt bruinverkleuring van bladeren. De combinatie van magnesium met zwavel zorgt bovendien voor een gezonde en sterke plant.

Bruine bladeren buxus - Magnesiummeststof EcostyleMagnesium voor planten: Magnesium is een belangrijke stof voor het vormen van bladgroen. Magnesium zorgt ook voor een diepgroene bladkleur en herstelt bruinvorming van bladeren. Een vaak voorkomend probleem bij buxus is een tekort aan magnesium. De bladrand (en later de complete bladeren) wordt bruin en ziet er niet fris of gezond uit. Door deze magnesiummest te gebruiken bij buxus zorgt je voor mooie groene bladeren die sterk en gezond zijn!

Zwavel voor planten: Zwavel is nodig voor de eiwitvorming bij planten en versterkt de plantengroei van binnenuit. Bij een gebrek aan zwavel krijgen de jonge bladeren van de plant een lichte kleur. Koolgewassen zijn zeer gevoelig voor zwaveltekort.

Magnesiummeststoffen toepassen
Magnesiummesstof kan je toepassen wanneer je planten bruine bladeren hebben. Deze meststof wordt voornamelijk gebruikt voor kamerplant, buxus, advocadoplant, bananenplant, ficus, rozen, groenten, enz.
Verdeel deze magnesiummest gelijkmatig over de aarde. Deze kan je lichtjes inwerken voor het beste resultaat. Na de bemesting water geven is niet verplicht, maar versnelt het proces wel. Je kan de magnesiummeststof toepassen van maart t.e.m. oktober. Je dient zo'n 50g/m² te gebruiken voor een optimale bemesting met Ecostyle Magnesium.

Samenstelling Ecostyle Magnesium: Kieseriet
25% Magnesium (oplosbaar in water) en 50% zwaveltrioxide (oplosbaar in water).Ecostyle Magnesium, magnesiummeststof voor groene bladeren bij buxus, kamerplanten, ....

Contact