Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Franceline pootaardappelen 1kg

 3,89
Aantal Niet op voorraad

Aardappelpootgoed Franceline: Heerlijke aardappel met rode schil 1kg

  • Halfvroege aardappel met rode, gladde schil
  • Franceline heeft vastkokend geel vruchtvlees 
  • Kan veelzijdig gebruikt worden in de keuken

Plantaardappelen Franceline per kg

Franceline pootaardappelen groeien uit tot overheerlijke patatjes met een rode egale schil. Hierdoor kan je dit ras niet enkel gebruiken om te koken, bakken of te gebruiken in salades, maar kan je deze ook "in de schil" klaarmaken. Het gele vruchtvlees is vastkokend en doet van smaak en vorm denken aan Charlotte aardappelen. Dit ras is halfvroeg dus heeft het 100 tot 120 groeidagen nodig.


Franceline pootgoed, smaakvolle en veelzijdige aardappelen

Franceline is in onze streek minder gekend, maar is een echte topper! De smaak en veelzijdigheid van deze aardappelen zorgen ervoor dat dit pootgoed aan populariteit wint. Zo worden deze pootaardappelen jaar na jaar meer geplant. Dit ras bestaat al sinds 1993 en is ontstaan door het kruisen van Nicola aardappelen met Arka. Echter is de bijnaam van Franceline "Rode Charlotte". 
​​​​​​Formaat Franceline plantaardappelen: 30/40

Gecertificeerd pootgoed: Al ons aardappelpootgoed is voorzien van de wettelijk verplichte EU/plantenpaspoort of NAK certificering.
Dit bied je de zekerheid dat de partij bemonsterd werd, raszuiver en gezond is. Het pootgoed is vrij van quarantaine-organismen en voldoet aan de strengste fytosanitaire eisen. 

Uitlevering pootgoed: Aardappelpootgoed wordt uitgeleverd begin/midden februari (mits geen vriesweer).
opgelet : indien u een combinatie maakt met andere artikelen van onze shop, dan worden deze samen verstuurd. Wenst u de andere artikelen eerder te ontvangen, dan dient U dit als aparte bestelling te doen.