• Snelle  levering in BE & NL Snelle levering in BE & NL
  • Meer dan 5000 (ook ecologische) tuinartikelen Meer dan 5000 (ook ecologische) tuinartikelen
  • Tuincentrum sinds 1996 Tuincentrum sinds 1996
  • Tuinapotheker met product én plantenkennis Tuinapotheker met product én plantenkennis
Vliegen bestrijden in huis en tuin
Zie jij (ze) ook overal vliegen? En ben je al dat gezoem en gebrom beu? Lees dan zeker verder en kom te weten met welke producten je de vliegen het best kan bestrijden. Of je nu last hebt van vliegen in huis of in de tuin, bij ons zal je zeker de geschikte oplossing vinden!

Vliegen bestrijden in huis


Zitten er bij jou ook zo veel vliegen in huis? Dan hebben wij enkele oplossingen voor jou!

Eerst en vooral kun je bij ons terecht voor de meest gekende oplossing tegen vliegen: vliegenvangers met lijm. De vliegenvangers kun je eenvoudig bevestigen aan het plafond en zijn uiterst effectief. Heb je liever een iets minder opvallende oplossing? Kies dan voor onze raamstickers. Deze kleefstroken hebben een zeer lange werking en trekken de vliegen aan via het fruitig aroma waarna ze blijven plakken aan de raamsticker.

Daarnaast hebben we ook heel wat elektrische vliegenvangers van Insect-O-cutor.
Al deze lampen zijn zeer kwalitatief en de ideale oplossing indien je discreet vliegen wil vangen in huis. Bovendien heeft een van onze insectenlampen een bereik van wel 120 m².
 ​
Geniet jouw voorkeur toch eerder een “gewone” oplossing zoals de (elektrische) vliegenmepper? Dan kun je ook deze bij ons kopen!
Aeroxon Vliegenvangers 4st.
Niet giftige vliegenvangers 4 stuks Deze vliegenvangers zijn ideaal voor het vangen van vliegen zonder giftige producten. Hang de vliegenvangers simpelweg omhoog aan het plafond. De vliegen worden aangetrokken tot de warmte en het licht. Ze zullen aan de strips blijven plakken. Perfect voor gifvrij en geurloos vliegen te bestrijden! Gebruiksaanwijzing: Maak de vliegenvanger handwarm en trek hem aan de rode lus met draaiende en langzame bewegingen uit de huls. Bevestig hem met de bijgegeven punaise aan het plafond. De werking is ca. 8 weken. Vermijd direct zonlicht en tocht. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden (sterk klevend).   
€ 2,75
Gratis Verzending
Gratis Verzending
UV LED vliegenvanger Insect-O-Cutor Infiniti 120m²
Insect-O-Cutor Infiniti kopen online Insect-O-Cutor Infiniti is een elektrische vliegenvanger voorzien van UV LED's. De vliegenvanger bevat een aluminium beschermkap dat voorzien is van geïntegreerde magnetische sluitingen zodat je deze zonder gereedschap kan openen. Daarnaast heb je aan de onderkant een eenvoudige toegang tot de lijmplaat zodat je deze snel kan vervangen indien nodig. Insect O Cutor Infiniti is uitermate geschikt voor gebruik in huis of op kantoor met een oppervlakte tot 120 m². Met Insect-O-Cutor infiniti geniet je van een verbeterde vangst dankzij de UV LED strips achter de lijmplaat. Zo worden de vliegen die naar het UV LED vliegen meteen gevangen. Bovendien gaan de LED strips zeer lang mee.  Afmetingen: H 360 mm x B 500 mm x D 288 mm
€ 299,00
Vangplaten voor insecten 7 st.
Gele lijmvallen Doeltreffend tegen bladluizen, witte vlieg, mineervliegen, enz. in serre, huis of tuin. De insecten komen op de speciale kleur af en blijven vervolgens aan de vangstrook kleven. Zelfs de witte vlieg is met de vangplaat goed te bestrijden. Zo kan U in een vroeg stadium schadelijke insecten vangen en ze de kans niet geven een plaag te worden. De vangplaten bevatten geen insecticide en zijn geschikt voor biologisch tuinieren. Dosering lijmvangplaten : Ongeveer 7 platen op 50 m², afhankelijk van insect en ernst van de plaag. Hang de lijmvangplaten preventief op in de serre en voorkom aantastingen door witte vlieg of andere vliegende insecten  
€ 12,95

Insecten bestrijden in serre of veranda


Zitten de vliegen vooral in je serre of veranda? Dan zijn lijmplaten tegen insecten de beste oplossing voor jou.
Deze lijmplaten kun je eenvoudig bevestigen aan je veranda of serre waarna de vliegen aangetrokken worden door de gele kleur.
De lijmplaten blijven wekenlang actief en bevatten geen insecticiden.
Geurloos vensterinsecticide tegen vliegen in huis 4 st
Edialux venstersticker tegen vliegen Een decoratieve sticker die vliegen aantrekt door middel van een attractieve lokstof en een speciale kleurencompositie (optische werking). Vliegen sterven na aanraking met het aanwezige insecticide op de sticker, zonder aan de sticker te blijven kleven. De geurloze sticker blijft 4 maanden werkzaam. Het insecticide verdampt niet in de lucht. Hoe vensterinsecticide gebruiken? De beschermende folie van de voorkant verwijderen en een sticker van de drager losmaken. De sticker op het venster kleven. Minstens twee stickers per venster gebruiken. De beste plaatsen zijn dicht bij de binnenzijde van de omlijsting of op de bovenkant. Buiten bereik van kinderen kleven. De beste resultaten worden op warme en zonnige vensters bereikt. Vliegen verblijven liever op warme en vochtige plaatsen. De sticker mag tijdens het wassen van de ruiten niet bevochtigd worden. Bij voorkeur wordt de sticker verwijderd alvorens de ruiten te wassen. Niet uitgewerkte stickers (die slechts voor korte periode nodig bleken te zijn) kunnen met de beschermende folie weer afgedekt en opgeborgen worden en later hergebruikt worden. De stickers zijn 4 maanden werkzaam. Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden steeds veilig. Lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie, inclusief de passende waarschuwingszinnen en –symbolen. Samenstelling: Azamethifos (CAS 35575-96-3): 8,9 %, cis-Tricos-9-een (CAS 27519-02-4): 0,08 % Dosis: minstens 2 stickers per venster Registratienummer: 6907B  
€ 5,95
Edialux Fly Trap Vliegenzak voor 50.000 vliegen
Veel overlast van vliegen? Met de Edialux Fly Trap vliegenzak kom je snel van vliegen af. Deze zak is een zelf onderhoudend systeem dat enkel regelmatig moet bijgevuld worden met water. Zo kan jij steeds gezellig buiten tafelen zonder lastig gevallen te worden door vervelende vliegen. Een vliegenzak buiten zorgt ook voor opmerkzaam minder vliegen binnenshuis. Je plaatst de vliegenzak best op een plaats waar veel vliegen zijn zoals op het terras, in de tuin, aan composthopen, afvalopslagplaatsen, hondenkennels of dierenverblijven, stallen, etc.  Deze vliegenval vangt en verteert tot 50.000 vliegen, zonder dat je hem moet leegmaken. Opgelet deze val vangt geen steekvliegen zoals dazen en stalvliegen.   Hoe gebruik je de Edialux Fly Trap Vliegenzak 1. Knip de plastic dop open langs de stippellijn 2. Trek aan de dop om de vliegenval te openen en bevestig een touwtje 3. Vul daarna de zak tot aan de vullijn met water (voorkomt uitdroging van de val) 4. Hang de val buiten op. De vliegenval zal beginnen werken na 2 à 5 uur. 5. Is de zak vol? Sluit dan de dop en gooi de zak in de vuilnisbak. ⚠️ Deze grote vliegenzak wordt steeds los geleverd zonder doos . 
€ 13,99
Zerox Spray tegen vliegende insecten 750ml
Bestrijden van vliegende insecten met zerox Krachtige ecologische spuitbus tegen vliegende insecten in gebouwen, woningen en veestallen. Heeft een snelle dodende werking op de insecten (knockdown). Op basis van de plantaardige stof Pyrethrum, afkomstig van een chrysantensoort. Samenstelling: 0,3 % pyrethrinen, andere gevaarlijke stoffen : PBO Dosis: 1 sec/10 m³ ruimte Erkenningsnummer: 3999/B Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
€ 24,50