Meer dan 2000 tuinartikelen
Beste prijs & Kwaliteit

Thuislevering - Bestel 24/7
Snelle levering uit voorraad

Veilig betalen via SSL
Beveiligde verbinding

Klantenservice
Helpdesk met productkennis

ECOPOTS

ECOPOTS: Kunststof bloempotten en bloembakken met tijdloos design

Ecopot’s zijn uiterst duurzame bloempotten en bloembakken die volledig vorst- en UV bestendig zijn. Deze stevige kunststof potten hebben een tijdloos design en zijn tot 10 jaar lang kleurvast. Hierdoor kan je lang genieten van deze milieuvriendelijke potten en bakken, zowel binnen als buiten! Waarom zijn deze bloempotten milieuvriendelijk? Ecopots zijn gemaakt uit gerecycleerd materiaal in combinatie met terracottapoeder. Zo bestaat de Amsterdam Ecopot van 30cm uit o.a. 20 gerecycleerde anderhalve liter flessen. Samen zorgen we voor een verminderde afvalberg en minder plastic tassen, visnetten en flessen in de oceaan!  
 
Bloempotten en bloembakken van Ecopots hebben bovendien een licht gewicht waardoor je ze makkelijk kan verplaatsen. Dit kan o.a. van pas komen wanneer de winter aanbreekt en je uw terrasplanten beschut wilt plaatsen. Ook zijn de meeste bloempotten voor buiten voorzien van een drainage-opening ofwel een drainagesysteem zodat de plantenwortels gezond blijven. Zo verminder je de kans op wortelrot.
 
Unieke uitstraling, maar een logisch ontwerp. De Ecopot’s zijn steeds naadloos en hebben geen overhellende, maar een fijne esthetische rand. Hierdoor zijn de planten in deze bloempotten of bakken steeds eenvoudig te verpotten. Ecopot’s, een bewuste milieuvriendelijke keuze!