Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Leveringstermijn & Verzendkosten

Eindejaarsregeling :

Tijdens de eindejaarsperiode kunnen vertragingen optreden tengevolge van eindejaarsdrukte in de logistieke sector.
Afhalen in onze winkel is niet mogelijk in de eindejaarsperiode vanaf 22/12 - 6/1 ***
Tijdens de eindejaarsperiode zijn onze fabrikanten gesloten en kunnen vertragingen optreden mocht er zich voor een bepaald product een stockbreuk voordoen.

Snelle levering aan huis

Wanneer je aan meer dan € 10,00 besteld kan je ervoor kiezen om je bestelling aan huis te laten leveren*. We proberen, samen met onze logistieke partner, je steeds zo’n goed mogelijk service te bieden. Dit houdt in:

•    Snelle levering aan huis - Alles voorradig? Binnen 1 à 2 werkdagen geleverd!**
•    Duidelijkheid en gemak - Je ontvangt een mail met de Track & Trace code
•    Goed beschermd - We verpakken je artikelen zo goed mogelijk zodat je ze keurig ontvangt.


Opgelet: Tijdens de zomermaanden is de leverperiode van aaltjes tussen 5-10 werkdagen doordat de aaltjes (nematoden) vers gekweekt worden en minder lang bewaard kunnen worden (door warme temperaturen). Bij extreem hoge temperaturen kunnen geen aaltjes verzonden worden. Aaltjes zijn vanaf nov.-april niet verkrijgbaar omdat het niet toepasbaar is, enkel aaltjes tegen varenrouwmug zijn dan verkrijgbaar.

Vrachtwagenleveringen (groot formaat producten) kunnen andere leveringstermijnen hebben. U ontvangt een track & trace om de leveringsstatus op te volgen.


Transportkosten

We leveren jaarlijks duizenden pakketjes naar zowel België als Nederland. Hieronder vind je een overzicht van de transportkosten.

Bedrag van je bestelling****    Wat kost levering aan huis?
€10,- of minder                         Enkel afhalen is mogelijk (geen verzending)
Tussen €10,- en €19,99            4,95
Tussen €20,- en €49,99            3,95
Tussen €50,- en €99,99            2,95
Meer dan €100,- besteld?        Gratis levering aan huis!

Sommige producten wijken af van deze transportkosten. Onze Aaltjes (nematoden) worden bijvoorbeeld gratis aan huis geleverd in België. Voor Nederland komt daar een extra verzendkost van € 7 bij (achteraf apart te betalen).  Er zijn ook producten die een vaste verzendkost hebben door de grote omvang of het zware gewicht. Deze zijn steeds duidelijk vermeld bij de producten zelf.

Boomschors, potgrond en turf leveren we gratis in Vlaanderen, maar kunnen we momenteel nog niet verzenden naar Nederland. Heb je deze per abuis toch besteld en woon je in Nederland? Dan storten we het bedrag gewoon terug op je rekening!

Niet thuis op weekdagen?

Geen enkel probleem:
1.    Je kan ervoor kiezen om je pakket af te halen in een parcelshop (bv. een krantenwinkel) of een GLS-depot. Sommige parcelshops zijn ook geopend op zaterdag. Je kan hier een parcelshop of Depot zoeken.
2.    Mogelijkheid 2 is ervoor kiezen om te laten leveren zonder handtekening. Geeft onze koerier de mogelijkheid om je pakket te leveren zelfs al ben je niet thuis (keuze tussen permanente of éénmalige volmacht). Klik hier om een volmacht goed te keuren.
3.    Het is mogelijk de afleveringsdag te wijzigen: Bel naar +32 (0)2 55 66 211 (deze optie is gratis) of klik hier. Houd je Track and Trace code bij de hand.


Recycleren en hergebruiken van verpakkingen

We kiezen er bewust voor om stevige dozen te hergebruiken en hierin de bestellingen te verpakken. Zo helpen we het milieu een handje. Je herkent onze pakketjes steeds aan onze “Online-tuincentrum-sticker”. Hierop staan onze contactgegevens vermeld zodat je ons in de toekomst snel en makkelijk kan terugvinden of contacteren. Als klant kan je ook je steentje bijdragen voor het milieu. Hergebruik grote dozen om papier en karton in te verzamelen. Zo werken we samen aan een groenere toekomst!


Breekbaar materiaal gekocht? Extra bescherming!

Wanneer nodig maken we gebruik van bio-afbreekbare opvulchips om de artikelen extra te beschermen. Dit biologische opvulmateriaal biedt een milieuvriendelijke, optimale en duurzame bescherming voor uw producten. De opvulchips zijn immers 100% biologisch afbreekbaar en volledig composteerbaar. De bio chips zijn vervaardigd uit natuurlijke en jaarlijks hernieuwbare bronnen. Ze lossen op in water en composteren zowel in de composthoop als in de grond.
 

Wegenwerken in je straat ? Verkeersvrije straat ?

Hou rekening dat de koerier mogelijks niet tot aan je woning kan rijden. Meldt dit op voorhand zodat we een oplossing kunnen zoeken zoals afhaling in dichtstbijzijnde parcelshop

Afhalen van je bestelling

Het afhalen van je bestelling kan uiteraard ook. Zo hoef je geen transportkosten te betalen en kan je eventueel bijkomende vragen over de producten stellen aan één van onze medewerkers. Je vind ons terug te Lede, 9340 in België (Oost-Vlaanderen)***.
Zo verloopt het afhalen vlotjes:
•    Kies bij het bestellen voor “Afhalen”
•    Contacteer ons via mail / telefoon of je goederen beschikbaar zijn voor afhalen
•    Print je bestelbon af en kom langs in ons Tuin- en plantencentrum tijdens de openingstijden

Opgelet: Tussen 01/01/20 en 04/03/20 kan er alleen afgehaald worden op afspraak door jaarlijkse sluiting van ons tuincentrum. Je kan een afspraak maken via het contactformulier.
We hebben ook een zeer groot aanbod aan tuinplanten, sierbomen en fruitbomen dus kan je tijdens het afhalen ook even rondkijken in onze tuin.

Tuin- en plantencenter 't Rozenland bvba
Heiplasweg 35 9340 Lede
Telefoonnummer vanuit België : 053/806695
Telefoonnummer vanuit Nederland : 0032 53 806695

* tenzij bij één van de bestelde producten vermeld staat “Dit product is alleen af te halen”.
** we trachten steeds deze levertermijn te respecteren. Bij bv. extreem weer of tijdens piekperiodes kan de levering iets verlaat worden. Sommige producten hebben een andere leveringstermijn. (bv aaltjes, bigbags, vrachtwagenleveringen)
*** Tuin- en plantencentrum gesloten van 22/12 t.e.m. 28/2/2020 wegens seizoensvoorbereiding. Afhaling enkel na afspraak binnen deze periode.
**** producten die afwijken van standaard verzending, bv. aaltjes, boomschors, etc. worden hierbij niet meegeteld

 
Contact